سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خشکبار خوانسار سمیعیان Khansar_Nuts
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


 

بهترین تکنیک ها ، تمرینات و روشهای گفتار درمانی در منزل 

 

تکنیک های گفتار درمانی

در این نوشته می خواهیم درباره تکنیک های گفتار درمانی و روشهای گفتار درمانی در منزل صحبت کنیم. گفتار درمانی شاخه ای از رشته های علوم پزشکی است که متخصص آن را با نام آسیب شناس گفتار و زبان ( گفتار درمانگر ) می شناسیم . این رشته به بررسی و درمان  اختلالات گفتار و زبان و بلع می پردازد. این اختلالات طیف وسیعی دارند و گاها با هم بسیار متفاوت هستند ، بر همین اساس تمرینات گفتار درمانی نیز برای هر نفر کاملا متفاوت خواهد بود. با این حال از شما می خواهم حتما این نوشته را تا پایان بخوانید تا بتوانید درک درستی ازتمرینات گفتار درمانی و یا روشهای گفتار درمانی در منزل پیدا کنید.

 

روشهای گفتار درمانی در منزل

روشهای گفتار درمانی در منزل به مجموعه اقداماتی گفته می شود که فرد ، یا والدین و مراقبین مراجع کننده تحت نظر و برنامه آسیب شناس گفتار و زبان هماهنگ با جلسات کلینیک در منزل انجام می دهند تا بهیود مشکلات مربوطه کمک کنند. اینکه شما چه تمرینات گفتار درمانی را نیاز دارید و به چه شکل ابن تمرینات را می بایست انجام بدهید پس ارزیابی دقیق مشکل شما امکان پذیر است. نمی توان یک برنامه کلی را تحت عنوانتکنیک های گفتاردرمانی به تمام مراجعان داد. البته در اینجا ما تمرینات کلی را برای هر مشکل گرد آورده ایم. این تمرینات بر اساس تیتر هر مشکا راائه شده است و همانطور که گفتیم تمرینات کلی هستند و در همین حد باید انتظار از آنها داشته باشید.

 

تمرینات گفتار درمانی برای مشکل تاخیر در حرف زدن کودکان

در نوشته فوق درباره روشهای گفتار درمانی در منزل نوزادان و کمک به حرف زدن نوزادان صحبت کردیم


در نوشته بالا روشهایی را برای کمک به حرف زدن کودکان دو ساله و یا سه ساله بیان کردیم .


 

 

تمرینات گفتار درمانی برای لکنت زبان

در این نوشته مجموعه تمریناتی و تکنیک های گفتار درمانی را برای رفع مشکل لکنت زبان گرد آوردیم. در لکنت زبان فرد قادر به حرف زدن است ولی در هنگام حرف زدن روانی گفتار را از دست می دهد.


 

 

تکنیک های گفتار درمانی برای زبان پریشی – سکته مغزی

در نوشته درباره انواع آفازی و زبان پریشی صحبت کردیم. اگر فرد بر اثر آسیب به مغز و سکته مغزی گفتار خود را ازدست بدهد و یا در درک گفتار مشکل پیدا کند دارای اختلال آفازی است.


در نوشته بالا روشهایی برای ارتباط بهتر با افراد دارای افازی را ذکر کردیم. این روشهای می تواند به عنوان روشهایی گفتار درمانی در منزل رعایت شود. فراموش نشود ان تمرینات گفتار درمانی در کنار جلسات گفتار درمانی در کلینیک و توسط آسیب شناس گفتار و زبان می بایست انجام شود.

 

روشهای گفتار درمانی در منزل برای مشکل تلفظ حروف

آموزش تلفظ حروف کمی زمانبر و صرفا توسط آسیب شناس گفتار و زبان می بایست انجام شود. دلیل این امر آن است که این اجرای این تمرینات نیاز به مهارت بسیار بالا و در نظر گرفتن ملاحظات بسیار زیادی است. آموزش تلفظ حرفی که توسط گفتار درمان در سه تا چهار جلسه انجام می شود برای یک فرد که بخواهد بدون نیاز به گفتار درمانگر در خانه تمرین کند کاری بسیار زمانبر و ناقش خواهد بود. ( فرد در برخی مواقع ممکن است درست تلفظ کند و در برخی از مواقع اشتباه تلفظ کند. ) . مواردی هم بوده که با اجرای روشهای گفتار درمانی در منزل و بدون کمک به گفتار درمانگر ، مشکل تلفظ کودک را به جای حذف و یا جابجایی به خرابگویی برده اند. در این حالت کودک حرفی شبیه به حرف مورد نظر می گوید ( مثلا بجای ” س” ، “ث” می گوید.) در این حالت درمان بسیار سخت تر و زمانبر خواهد شد.

در این نوشته درباره آموزش تلفظ حرف “ق” نوشتیم.


در این نوشته درباره آموزش تلفظ حرف “ر” نوشتیم .


در این نوشته درباره آموزش تلفظ حرف “س” نوشتیم .


و در این نوشته درباره مشکلات تلفظی و راه حل های آن نوشتیم.

 

تکنیک های گفتاردرمانی در منزل برای مشکلات صدا

در این نوشته توصیه ها و روشهای گفتار درمانی برای مراقبت از صدا را ذکر کردیم . که می تواند برای شما مفید باشد. آسیب شناس گفتار و زبان تنها متخصص برای ارزیابی و درمان مشکلات صدا و صوت می باشد.


 

تمرینات گفتاردرمانی در اختلالات بلع

در این نوشته درباره مشکلات بلع در نوزادان و بزرگسالان صحبت کردیم و روشها و تکنیک و تمریناتی که گفتار درمانگر برای رفع آنها انجام می دهد توضیح مختصری دادیم.

 

گفتار درمانی در بیماریها

در این نوشته درباره تکنیک گفتار درمانی در بیماری آپراکسی نوشتیم. این نوشته درباره یکی از مشکلات گفتاری است که هم در کودکان و هم در بزرگسالان شایع است و تحت عنوان آپراکسی  و یا کنش پریشی شناخته می شود.


دیزآرتری با آپراکسی متفاوت است . در این نوشته درباره دیزآرتی صحبت کردیم.

برچسب ها: ,

 




موضوع مطلب :

چهارشنبه 96 آذر 8 :: 12:51 عصر

لوگو

آمار وبلاگ
  • بازدید امروز: 49
  • بازدید دیروز: 68
  • کل بازدیدها: 98840
امکانات جانبی